Контакти

ЗАНИМАВАМЕ СЕ С ПРОИЗВОДСТВО С ЦЕЛ РЕАЛИЗАЦИЯ НА ВСЯКАКЪВ ВИД ХРАНИТЕЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ И ИЗДЕЛИЯ, ВНОС И ПРОДАЖБА НА ВСЯКАКЪВ ВИД ХРАНИТЕЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ ОТ ВНОС И МЕСТНО ПРОИЗВОДСТВО С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ИЗРИЧНО ЗАБРАНЕНИТЕ СЪС ЗАКОН ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН АКТ.

гр. Варна

Декларация за поверителност

Уважаеми посетители, Нашият сайт/онлайн магазин е организиран така, че по принцип да позволява да ни посещавате в Интернет, без да се легитимирате или да давате каквато и да било лична информация. За да можете лесно да намирате тази декларация, ние Ви осигуряваме достъп до нея, като я поставяме на нашата начална страница и в долната част на всяка страница. В случаите, когато заявите желание да Ви предоставим продуктите и услугите, които искате да закупите, ние имаме нужда от информация и настоящата декларация за конфиденциалност описва събирането на данни и употребата им в такива случаи. Предоставените от Вас лични данни са информация, която служи за Вашата идентификация, т.е. име, адрес, имейл адрес, телефон Ние не събираме лични данни, освен ако вие не ги заявите в конкретни случаи, например, когато поръчвате продукти.
Потребителите на този онлайн магазин са наши клиенти и ние защитаваме личните им данни. Използваме тези данни да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре. Освен информацията, предоставена от Вас, може да събираме и други данни по време на Вашето посещение на сайта ни, като използваме инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други подобни. Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на Ваше евентуално запитване или да Ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес. Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от Вас продукт или на законо-упълномощените лица. Не е позволено непълнолетни лица да дават лични данни в сайта на електронния магазин без разрешението на своите родители или настойници.

Продуктът беше добавен към вашата количка.

Продължаване на пазаруването Преглед